Очаква се рекорден брой американци да се включат в Super Bowl

...
Очаква се рекорден брой американци да се включат в Super Bowl
Коментари Харесай

Очаква се американците да похарчат рекордните 17,3 милиарда долара за Super Bowl 2024

Очаква се рекорден брой американци да се включат в Super Bowl LVIII, като потребителските разноски, свързани с играта, също се предвиждат да доближат най-високо равнище за всички времена, съгласно към Търговската камара на Съединени американски щати.

Повече от 200 милиона възрастни в Съединени американски щати възнамеряват да гледат Super Bowl, според проучване от Националната федерация на търговците на дребно – това е много над половината от популацията на страната от 335 милиона – и повече от половината от тези почитатели споделят, че или ще бъде хазаин, или ще участва на празненство за гледане. Други 16 милиона почитатели възнамеряват да гледат от бар или ресторант, откри комерсиалната група.

Такива цифри акцентират чистия стопански мащаб на събитието. Като цяло разноските за храна, питиета, облекло, украшения за празненства и други категории, свързани със Супербоул, се чака да доближат 17,3 милиарда $, съгласно NRF. Това е с към 1 милиард $ повече от миналогодишната игра и се свежда до почти 86 $ на човек.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР